Βίντεο σοκ: Η στιγμή που ανατινάσσεται η μαύρη χήρα όπως κατεγράφη από κάμερα στο εσωτερικό του σταθμού

Σοκ προκαλεί το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει την έκρηξη στο Βόλγκογκραντ που προκάλεσε το θάνατο 16 ατόμων, όπως κατεγράφη από εσωτερική κάμερα ασφαλείας του σταθμού.

Μάλιστα, στο εν λόγω βίντεο που δείχνει την είσοδο επιβατών στα σταθμό δευτερόλεπτα πριν την έκρηξη διακρίνεται και ένας άνδρας που επιχειρεί να περάσει το μήνυμα ανίχνευσης μετάλλων, ενισχύοντας τα σενάρια που κυκλοφόρησαν από το απόγευμα της Κυριακής και θέλει πίσω από την έκρηξη να βρίσκονται ένας άνδρας και μια γυναίκα.

Μέχρι στιγμής έχει ταυτοποιηθεί μόνο η ταυτότητα της γυναίκας, της 26χρονης Οξάνα Ασλάνοβα.


iefimerida.gr

on 6:40 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Βίντεο σοκ: Η στιγμή που ανατινάσσεται η μαύρη χήρα όπως κατεγράφη από κάμερα στο εσωτερικό του σταθμού

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.